Keukenkastjes renoveren

Een keuken wordt dagelijks meerdere malen gebruikt, en daardoor zal er uiteindelijk gebruiksschade optreden. Ook de keukenkastjes worden dagelijks open en dicht gemaakt, soms met iets meer kracht dan noodzakelijk is. Een veel voorkomend probleem met de keukenkastjes is dat de deurtjes ietwat gaan afzakken. Dit ziet niet zo mooi uit, maar het is erg gemakkelijk te repareren. Keukenkastjes renoveren is dus iets dat uw keuken een volledig opgeknapte uitstraling geeft, en is daardoor een zeer rendabele manier om uw keuken te renoveren.

Keukenkastjes opknappen

Keukenkasten kunnen op vele manieren worden opgeknapt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de folie te vervangen. Meestal zijn keukenkastdeurtjes namelijk voorzien van een folie in een bepaalde kleur. Wanneer u dit folie vervangt, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een geheel andere kleur te kiezen zodat het lijkt alsof u een compleet nieuwe keuken heeft! Met weinig inspanning en lage kosten kunt u zodoende uw keuken renoveren.

Keukenkastjes vervangen

Wanneer uw keukenkastjes of keukenlades erg beschadigd zijn, dan kunt u er voor kiezen om de keukenkasten te vervangen. U kunt zodoende nieuwe keukenkastjes, keukenlades en de bijbehorende fronten bestellen en in uw keuken laten monteren. Ook is het mogelijk om scharnieren en handgrepen te vernieuwen. Het is vaak niet noodzakelijk om een compleet nieuwe keuken aan te schaffen wanneer er enkele items niet meer naar behoren werken. Door deze zaken en/of uw keukenkastjes te vervangen, heeft u voordelig een opgeknapte keuken.

Weet u niet of u uw keukenkastjes wilt vervangen of opknappen? Neemt u dan contact op met Keukens Als Nieuw. Onze aangesloten partners voorzien u graag van advies en kunnen een passende offerte uitbrengen.

Keuken renoveren

Is uw keuken aan renovatie toe? Maar haalt u liever geen ellen...

Lees verder
Keukenrenovatie Limburg

Keukenrenovatie in heel Limburg U zoekt iemand die uw keuken in...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.