Folie keukenkastjes

Een erg mooie ontwikkeling binnen keukenrenovaties is de ontwikkeling van keukenfolie.  Keukenfolie is een supersterke folie die over bestaande keukenkastjes geplakt kan worden. De plakfolie voor keukenkastjes zorgt voor het volledig opnieuw bekleden van oude keukenkastjes. Dankzij de keukenkast folie lijken uw keukenkastjes weer als nieuw!

Kleuren en patronen

De keukenkast folie is te bestellen in vele kleuren en patronen. Zo heeft u keuze uit effen kleuren, maar ook kleuren die overlopen in andere kleuren of kleuren waar een speciaal motief aan toegevoegd is. Natuurlijk uitziende kleuren met bijvoorbeeld een houtnerf is ook mogelijk. Zo kunt u uw oude keukenkastjes dankzij de keukenkastjes plakfolie bijvoorbeeld een duurzame en luxe eikenhout uitstraling geven. Of juist die strakke witte hoogglans keukenkastjes die u altijd al wilde hebben in uw keuken. De keukenkastjes folie maakt het allemaal mogelijk!

Duurzaamheid keukenkastjes folie

Afhankelijk van het verwerkte materiaal is de levensduur van keukenkastjes folie ongeveer tien tot twaalf jaar. Dit maakt van keukenkast folie een interessante aanvulling op het renoveren van uw keuken. Het plaatsen van de keukenkastjes folie kan dankzij de waterdichte component zowel binnen als buiten. 

Voordelen keukenkast folie

De hoogwaardige vinyl waaruit de keukenkastjes folie bestaat wordt gemaakt door vinyl vloeibaar te maken en vervolgens vanuit een stuk op een speciaal vel papier te gieten. De hele dunne vinyllaag droogt vervolgens uit een stuk op. De keukenkastfolie is op deze manier erg makkelijk te verwerken. Het op maat snijden, eventueel bijknippen en uiteindelijk op uw keukenkastjes vastplakken kunt u zelf doen, maar het is misschien beter om de keukenkast folie door een specialist te laten uitvoeren. Vul ons contactformulier in om in met een specialist in gesprek te gaan!

Keukenkastjes verven

in plaats van vervangen U wilt iets veranderen aan uw keukenka...

Lees verder
Keukenfolie

Folie keukenkastjes Een erg mooie ontwikkeling binnen keukenren...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.