Keuken achterwanden

Wilt u uw keuken renoveren door middel van een kleine aanpassing? Het vervangen van uw keuken achterwand is absoluut een mogelijkheid, want hiermee geeft u uw keuken meteen een andere sfeer. Daarnaast heeft het ook een praktisch nut omdat het de muur beschermt tegen vetspetters en vuil. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van keuken achterwanden.

Verschillende materialen en kleuren

Een keuken achterwand kan uit veel verschillende materialen bestaan. Ongeacht uw voorkeur is het belangrijk om te kiezen voor een materiaal dat hittebestendig is. Het mag absoluut niet verbranden, vervormen of smelten bij hoge temperaturen. Zo zijn er de bekende tegeltjes en mozaiek tegeltjes die u achter het fornuis kunt plaatsen. Een nadeel van een keuken achterwand met tegels is dat de voegen de eigenschap hebben om vet en vuil vast te houden. RVS en kunststof zijn ook populaire materialen voor een keuken achterwand. RVS is eenvoudig schoon te houden, maar vet kan na verloop van tijd wel voor vlekken zorgen. Kunststof is ook een prima optie als keuken achterwand. Het kan vrijwel naadloos worden geplaatst en is gemakkelijk schoon te maken.

Glazen achterwand voor uw keuken

Een van de meest moderne materialen die worden gebruikt voor keuken achterwanden is absoluut glas. Het voordeel van glas is dat het veilig en onderhoudsvriendelijk is. Doordat een glazen keuken achterwand geen voegen heeft, kan het eenvoudiger schoon worden gehouden dan bijvoorbeeld een tegeltjes wand. Daarnaast kan een keuken achterwand van glas in diverse kleuren en dessins worden geleverd. Het kan dus volledig naar uw wensen worden vervaardigd.

Wilt u uw keuken renoveren door een keuken achterwand te vernieuwen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier en geef uw wensen door.

Let op : indien u enkel een nieuwe achterwand wenst te laten plaatsen van glas en geen gebruik wenst te maken van verdere keukenvernieuwing dan verwijzen we graag door naar één van onze betrouwbare partners namelijk BuysGlas zie deze glasachterwand pagina voor meer info.

Keuken handgrepen

Weet u het antwoord al op de vraag: “Welk deurbeslag pro...

Lees verder
Keuken renoveren

Is uw keuken aan renovatie toe? Maar haalt u liever geen ellen...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.