Keukenblad

Het keukenblad is het gedeelte van de keuken dat door de jaren heen de meeste gebruiksschade zal oplopen. Er wordt op gewerkt en geknoeid, er wordt zo nu en dan een hete pan opgezet en er wordt voedsel op gesneden. Dat zijn allemaal redenen waarom een keukenblad sneller zal beschadigen dan de rest van uw keuken. Dit betekent dat uw keukenblad ook sneller vervangen of gerenoveerd dient te worden dan bijvoorbeeld uw keuken handgrepen of keukendeurtjes. Dit is echter ook afhankelijk van het materiaal waarvan uw keukenblad is gemaakt.

Verschillende soorten materialen keukenbladen

Een werkblad voor de keuken kan worden vervaardigd uit diverse materialen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kunststof of granieten keukenblad, maar ook houten, composieten, RVS, betonnen en glazen keukenwerkbladen behoren tot de mogelijkheden. Veelal is het mogelijk om een beschadigd keukenblad te repareren, maar dit is sterk afhankelijk van het materiaal en de soort schade. Wanneer u een beschadigd keukenblad heeft, dan kunt u dit kenbaar maken. Wellicht dat we u kunnen helpen.

Uw keuken werkblad vervangen

Wanneer u uw huidige keukenblad niet meer mooi vindt, dan is het natuurlijk mogelijk om dit te laten vervangen. Uw keuken krijgt meteen weer een frisse en nieuwe uitstraling door deze kleine aanpassing. De kosten van het vervangen van een keukenblad zijn afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest. Een granieten blad is vanzelfsprekend duurder dan een kunststof keukenwerkblad. Er zijn veel mogelijkheden omtrent het dessin, dus u kunt uw creativiteit de vrije loop laten gaan. Uiteraard kunnen onze professionals u begeleiden in het maken van de juiste keuze. Mocht u interesse hebben in een nieuw keukenblad of wilt u uw keukenwerkbladen laten repareren / renoveren? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Werkwijze

KeukensAlsNieuw.nl werkwijze De werkwijze van KeukensAlsNieuw.n...

Lees verder
Geweldige tips en trucs die elke kok zou moeten kennen

Koken is een prachtige kunst om te leren. Of het nu puur om de voed...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.