Keukenkastjes verven in plaats van vervangen

U wilt iets veranderen aan uw keukenkastjes en denkt erover na om uw keukenkastjes te spuiten of te verven. Wanneer uw keukenkastjes zelf nog in een goede staat verkeren is dit een prima oplossing. Keukenkastjes verven is een risico wanneer u het zelf wilt doen, er komt namelijk veel bij kijken. De kleur die u kiest moet goed bij de rest van uw keuken passen en u moet rekening houden met het ondergrond van uw schilderwerk. Daarnaast is het type verf belangrijk. Een professionele schilder weet hier wel raad mee.

Keukenkastjes spuiten

Een alternatief voor uw keukenkastjes verven is uw keukenkastjes spuiten. Uw keukenkastjes spuiten kunt u laten doen bij een professionele keukenspuiterij. Bij Keukens Als Nieuw zijn diverse specialisten in spuitwerk aangesloten. Op het gebied van keukenkastjes spuiten kunnen deze experts onder andere helpen bij:

Via ons contactformulier kunt u uw wensen en eisen aangeven. De keukenspuiterij die het beste aan deze wensen kan voldoen zal vervolgens contact met u opnemen.

Technieken en keuzes

Voor keukenkastjes spuiten en keukenkastjes verven kunnen verschillende technieken worden gebruikt en zijn er verschillende keuzes die gemaakt moeten worden. De keukenkastjes worden door specialisten o.a. ontvet, geschuurd en gespoten/geverfd. Voordeel van laten spuiten of verven van uw keukenkastjes is dat dit meestal bij de spuiterij op locatie gebeurt: zo heeft u zelf dus helemaal geen rotzooi.

Keuken handgrepen

Weet u het antwoord al op de vraag: “Welk deurbeslag pro...

Lees verder
Overige links

Hieronder vindt u overige links die mogelijk interessant voor ...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.