Nostalgische keukens

Een nostalgische, op maat gemaakte keuken lijkt terug in de tijd te gaan, met het comfort van nu. Een nostalgische keuken straalt de gezelligheid en authenticiteit uit die u van een landelijke keuken verwacht, maar met alle eisen die aan een moderne keuken worden gesteld.

De bewerking van de materialen

Het belangrijkste van een nostalgische keuken is, zoals de naam al aangeeft, een authentieke uitstraling. De nostalgische keuken dient er uit te zien alsof het een keuken is die er al jaren staat. De materialen waarvan de keuken gemaakt is dienen ruw en robuust te zijn om de landelijke  keuken die nostalgische `touch` te geven. Zo zijn alle fronten die in de nostalgische keuken zijn gebruikt vervaardigd uit massief eikenhouten planken. Het hout ziet er zo blank en natuurgetrouw uit. Er zijn zelfs nog zichtbare kwaststreken, noesten en droogscheuren te zien, die de keuken nog meer karakter geven. Doordat het hout geolied is ziet het hout er natuurlijk uit en is tegelijkertijd bestand tegen vocht en vuil. Ook de Belgische blauwe hardsteen die vaak terug komt heeft een robuuste uitstraling doordat de bovenzijde er verouderd uitziet en de voorzijde gefrijnd is. Door de speciale behandeling van het oppervlak is de steen kras- en vuilbestendiger. Ook de handgreepjes en deurknopjes zijn `oud` gemaakt, waardoor ieder detail in de keuken bijdraagt aan een nostalgische uitstraling.

Uitstraling van toen, het gemak van nu

Door de gebruikte materialen heeft de leef keuken een nostalgische uitstraling waardoor het er uit ziet of de keuken er al jaren staat. Niets is echter minder waar! Ondanks de klassieke uitstraling, is de nostalgische keuken voorzien van alle gemakken. Zo is een nostalgische keuken voorzien van nieuwe keukenapparatuur die indien gewenst geheel weggewerkt kan worden achter de houten fronten. Ook is de keuken uitgerust met de nieuwste sluitsystemen voor laden zodat de keuken u de veiligheid en het gemak biedt waar u naar op zoek bent. Een perfecte balans tussen toen en nu!

Kosten keukenrenovatie

De keuze voor het wel of niet renoveren van een keuken is in v...

Lees verder
Keuken spuiten

Voordelen keuken overspuiten Uw keuken overspuiten is een perfe...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.