Keukendeuren spuiten bij loslatende folie

Als de folie op uw keukendeuren begint los te laten of al los is, is het een goed idee om te kiezen voor uw keukendeurtjes verven of spuiten. Een nieuwe keuken is dan vaak nog helemaal niet nodig. Het kan ook zo zijn dat u uitgekeken bent op de huidige kleuren en dat u daarom uw keukendeuren schilderen wilt. Uw keukendeuren spuiten zorgt er in ieder geval voor dat uw keuken er weer uit ziet als nieuw en weer mooi straalt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van keukendeurtjes verven en wilt u dit zelf ook laten doen? Vul dan ons contactformulier in, dan zorgen wij ervoor dat een van onze keukenspecialisten contact met u opneemt.

Keukendeuren spuiten: de laklaag

Wanneer u kiest voor uw keukendeurtjes spuiten of uw keukendeurtjes verven dient u om te beginnen een keuze te maken uit diverse soorten laklagen. De laklaag is niet bepalend voor de kleur, de kleur zit namelijk onder de laklaag. De laklaag is wel bepalend voor de uitstraling van uw keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een laklaag van zijdeglanslak, hoogglanslak of van matlak. Laat u adviseren over welke laklaag het beste bij uw keuken past voor dat u begint met uw keukendeuren spuiten.

Professioneel spuit- en schilderwerk

Omdat keukendeurtjes verven of spuiten nu eenmaal veel goedkoper is dan het kopen van een nieuwe keuken is deze vorm van opknappen erg populair, zeker gezien de economische crisis. Uw keukendeuren spuiten is dan ook een oplossing die KeukensAlsNieuw.nl aanraadt. Wij hebben een uitgebreid netwerk met spuiters en schilders en kunnen u daarom de beste kwaliteit voor de beste prijs aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Rustieke keukens renoveren

Landelijke keukens Landelijke keukens hebben iets nostalgisch v...

Lees verder
Keuken spuiten

Voordelen keuken overspuiten Uw keuken overspuiten is een perfe...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.