Authentieke leefkeuken

Een authentieke keuken heeft de uitstraling van keukens van vele jaren geleden, zoals we die vroeger tegenkwamen in boerderijen. Authentieke keukens bieden vooral een gezellige uitstraling en roepen een nostalgisch gevoel op.  Een authentieke keuken is echt een keuken om in te wonen: u kunt er heerlijk koken en tafelen, maar ook een keuken waar iedereen gezellig aanschuift om te praten en te genieten. Het is mogelijk om een splinternieuwe keuken te laten plaatsen of renoveren die de stijl die een authentieke keuken heeft.

Authentiek bewerkte materialen

Authentieke keukens zijn er volledig op gericht u het gevoel te geven dat de tijd heeft stil gestaan. Nostalgie en degelijkheid staan centraal in deze authentieke keuken. Zo zijn alle fronten in de keuken vervaardigd uit massief eikenhout dat er zo natuurgetrouw mogelijk uitziet, maar toch bestand is tegen vocht en vuil door bewerking met olie. Ook Belgische blauwe hardsteen is een element dat veelvuldig terug komt in deze moderne landelijke leef keuken. De hardsteen ziet er robuust uit en is kras- en vuilbestendig. De keuken is uitgerust met de meest moderne keukenapparatuur die desgewenst weggewerkt kan worden achter de eiken fronten. Het concept van de authentieke keuken is op deze manier helemaal vertaald naar de eenentwintigste eeuw

Authentieke keuken renoveren?

Droomt u van een gezellige en authentieke leef keuken die geheel in landelijke stijl is vormgegeven, maar die toch in alle hedendaagse behoeften voorziet? Ga dan voor een op maat gemaakte keuken. Dit unieke initiatief is tot in de puntjes uitgewerkt en heeft een uniek resultaat tot gevolg gekregen: een authentieke landelijke leef keuken met een stoere look. Hiervoor hoeft u niet in te leveren op veiligheid en gebruiksgemak. Ook het houten keukenblok dat in het midden van deze landelijke leef keuken staat is geheel van deze tijd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een authentieke keuken.

Keuken apparatuur

Keukenapparatuur kiezen Een keuken ontwerp is veelal afhankelij...

Lees verder
Geweldige tips en trucs die elke kok zou moeten kennen

Koken is een prachtige kunst om te leren. Of het nu puur om de voed...

Lees verder

Wij maken uw keuken graag als nieuw. Bel vandaag nog +318 5877 1766 of mail ons.